Ilmastosi -seminaarin Korona-tiedote Lue lisää »

" />

Ilmastosi -seminaarin Korona-tiedote

Päivitys 4.8.2020 klo 18:30: Seminaariin voi tulla paikan päälle 15.8.2020, ilmoittautuminen Messukeskus Siiven kokoustiloissa klo 9-10. Seminaarin voi vaihtoehtoisesti jäädä katsomaan kotisohvalta livenä (Finlandia TV). Jos huomaat itselläsi taudin oireita, jättäydy pois seminaarista.

Paikan päälle saapuville:

– Pyydämme huomioimaan turvavälit jo ovella, ja kun jonotatte osallistumispassia.
– Toivomme että saavutte hyvissä ajoin, ettei ilmoittautumispisteelle kerry ruuhkaa.
– Huomioidaan koko päivän ajan käsihygienia ja asialliset turvavälit.
– Omaa kasvomaskia sopii myös kaikkien halukkaiden käyttää, ja kunnioitamme päätöstänne.
– Yleisöistuimet on sijoitettu harvempaan, ja yleisökysymykset kerätään kirjallisina ja luetaan paneelin toimesta, ettei mikrofonia tarvitse kierrättää. Kysymyksen esittäneen toivotaan lukemisen ajaksi nousevan seisomaan, mutta tämä ei ole välttämätöntä.
– Kahvitori (sisältyy lipun hintaan) on katettu erikseen väljemmin.
– Seminaarin päätteeksi, kokoustilat ovat käytettävissämme vielä tunnin, ei siis tarvitse kiirehtiä ovia ruuhkauttaen. Keskusteluille ja rauhalliselle kotiinlähdölle hyvin turvavälein on siis aikaa.
– Lue myös: Messukeskuksen turvallisuusohjeistus

Toivotamme teidät erittäin tervetulleeksi paikan päälle, mutta kunnioitamme myös kunkin omaan päätöstä jäädä katsomaan seminaaria kotoa käsin.

Päivitys 18.3.2020 klo 12:00: Uusi seminaaripäivä on lauantai 15.8.2020.

Päivitys 17.3.2020 klo 19:50: Seminaarin uudeksi ajankohdaksi on ehdotettu 15.8.2020 hyvässä yhteistyössä Messukeskuksen kanssa. Kyseinen lauantai sopii myös kaikille seminaarin puhujille, ja puhujalistamme tuolle päivälle saattaa jopa vahvistua nykyisestä seitsemästä. Päivä on tällä hetkellä vahvistamaton ennakkotieto (odotamme vahvistusta Messukeskukselta), varmistamme lopullisesti seminaarin uuden ajankohdan heti kun vahvistus saapuu.

Päivitys 16.3.2020 klo 19:00: Hallitus on tänään linjannut koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa lisätoimenpiteenä yli 10 hengen julkisten tapahtumien kieltämisen 13.4.2020 saakka. Keskustelemme parhaillaan uudesta ajankohdasta seminaarille, ja tiedotamme yleisöämme ensi tilassa uudella päivityksellä tälle sivulle. Seminaaria ei siis pidetä vielä lauantaina 21.3.2020 Messukeskuksessa eikä livelähetyksenä.

Tiedote 12.3.2020 klo 13:40: Olimme järjestäjänä näköjään varautuneet yllätykseen hyvissä ajoin, kun vuodenvaihteessa sovimme seminaarin mahdollisesta lähetyksestä FinlandiaTV:n kanssa. Korona-virus leviää Suomessakin, ja osa yleisöstä haluaa varmasti varmistaa tartuntariskin minimoinnin jäämällä kotiin.

Järjestämme mahdollisuuden kirjallisten yleisökysymysten esittämiseen paneelillemme kotisohvalta käsin, ja jaamme myös koko seminaarimateriaalin sivustollamme. Näistä lisätietoa lähempänä seminaaria.

Olemme myös rajanneet lipunmyyntiä. Mikäli tapahtuma joudutaan viruksen leviämisen torjumiseksi peruuttamaan kokonaan, tiedotamme jatkotoimenpiteistä erikseen.

Järjestäjä
Meteoriittimatkat / Pekka Kangas
info@ilmastosi.fi

Aiemman seminaarimme videointi, Lappajärvi, 30.3.2019: https://www.youtube.com/playlist?list=PLBN2QFUq2f9zagaS9x43pmp9WyJsaTHiI
FinlandiaTV, tapahtumajärjestäjän haastattelu: https://finlandiatv.com/index.php/tapahtumat/item/659-ilmastosi-2020.html
Kuva järjestäjä Pekaa Kankaan haastattelusta FinladiaTV:ssä. Kuva linkittää FinlandiaTV:n lähetykseen.