MEDIALLE JA KUMPPANEILLE

Mediakortti ja logot vapaaseen käyttöön, lisenssi CC-BY4.0, maininta ilmastosi.fi

Uusia yhteistyökumppaneita pyydämme täyttämään oheisen lomakkeen tai ottamaan yhteyttä media@ilmastosi.fi

ilmastosi logo vaalea pohja 1400x600
logo 700x300 tumma pohja

Logon käyttö: 15% tilaa ympärille, maininta käytön yhteydessä ilmastosi.fi -sivustolle.

Logot läpinäkyvällä taustalla, sekä tarvittaessa painojulkaisuja varten vektorigrafiikkana, pyynnöstä  media@ilmastosi.fi

PRESSIPASSI

 

Tilaus etukäteen yhteydenotolla. Toimita passiin painettava toimittajan nimi, sekä edustettavan median nimi tai logo sähköisessä muodossa, tilauksen yhteydessä. Liitä mukaan tosite tai yhteystieto, jolla voi tarvittaessa varmistaa voimassaolevan edustuksen.

Passiin painetaan toimittajan nimi, ja passiin on varattu kuvan mukaisesti tilaa mediayhtiösi logolle. Logo sijoitetaan nimen taustalla olevan neliön yläreunaan siten, että nimi ei peitä logoa, ja tarvittaessa korkeammalle. Logo saa olla kuva tai tekstimuotoinen.

Passit luovutetaan ovella, varaudu esittämään voimassaoleva lehdistökorttisi tai muu voimassaoleva todiste mediasi edustamisesta.

PUHUJA- JA YLEISÖHAASTATTELUT

Puhujahaastattelut pyritään järjestämään ennalta sovitusti joko muiden puheenvuorojen tai kahvitauon aikana. Ehdota tai tiedustele vapaata aikaa: koordinaattori@ilmastosi.fi 

Yleisöä saa haastatella vain heidän ehdoillaan. Haastattalua sopii kysyä kahvitauon aikana tai seminaarin päätteeksi. Haastateltavilta on pyydettävä suostumus haastattelua sekä sen julkaisua varten, varaa tarvittaessa siihen soveltuvia allekirjoitettavia julkaisulupia mukaan. Alaikäisen haastatteluun tulee saada myös holhoojan kirjallinen suostumus. Haastattelukysymykset alaikäisille eivät saa olla ohjailevia halutun vastauksen saamiseksi.

ilmastosi seminaaripassi

Yhteistyökumppaneille

Ilmastosi -tapahtuma hakee yhteistyökumppaneita lippuhinnoitteluun opiskelijoille, eläkeläisille ja muille erityisryhmille. Pidemmän ajan tavoitteena on saada tapahtumasta yhteistyökumppanien avustuksella kaikille osallistujille maksuton siten, että se hyödyttää sekä yleisöä että kumppaneita itseään.

Lomakkeella voitte helposti lähettää ehdotuksenne sponsoroinnista tai yhteistyökuvioista. Lähettäminen ei sido kumppanuuteen,  vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti. Vapaat yhteydenotot media@ilmastosi.fi

logo Meteoriittimatkat

Tapahtuman järjestäjä

 

Meteoriittimatkat / Pekka Kangas

puh. +358 (0)40 708 50462
email: media@ilmastosi.fi