AlfaStudio Ilmastosi 2020 seminaari televisiokeskustelu

Keskustelu televisiossa 23.8. klo 21:00, Ilmastosi -seminaarin puhujia

Kolme Ilmastosi 2020 -seminaarin puhujista osallistuu AlfaStudion TV-haastatteluun, joka käsittelee Suomen metsiä, maaperää ja ilmastoa hiilenkierron, typenkierron ja vedenkierron näkökulmasta. Keskustelu kiinnostanee erityisesti jos olet viljelijä, karjankasvattaja, metsänomistaja tai ilmastokeskusteluun osallistuva ehdokas tai päättäjä. Ohjelma ottaa arvovaltaisesta näkökulmasta kantaa myös luonnontieteen tutkimuksen rahoittamiseen liittyviin haasteisiin.

  • Kari Mielikäinen, emeritusprofessori, metsäntutkimus, Metla/LuKe
  • Sakari Peltola, maatalousyrittäjä, Ylämaan karjan kasvattaja
  • Simo Ruoho, opettaja, Ilmastofoorumi ry:n puheenjohtaja
  • seminaaripoimintana lisäksi Kalevi Mursula, avaruusfysiikan professori, Oulun Yliopisto
  • haastattelijana Markku Tenhunen, AlfaStudio

Keskustelu lähetetään ensi-iltana 20-8- klo 19:45 ja uusintana AlfaTV -kanavalla sunnuntaina 23.8. klo 21:00, ja on ensi-illan jälkeen nähtävissä myös kanavan nettipalvelussa permanto.fi. Jäjestäjä kiittää haastattelija Markku Tenhusta objektiivisesta, journalistisesta otteesta, ja mukaan ehtineitä puhujia.

Jaa tämä uutinen:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *